"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 3 de gener del 2011

El xicot de Lara Álvarez seria un futbolista català...


No. No és que Sergio Ramos hagi decidit abandonar l'idioma andalús. Resulta que laSexta ha decidit catapultar una nova periodista esportiva. Es diu Lara Álvarez i ja li han donat l'alternativa televisiva. La campanya de màrqueting ja s'ha posat a treballar per trobar una Sara Carbonero 2.0 ja que la xicota de Casillas ja fa temps que enganya a Telecinco. Com la toledana, l'asturina Álvarez ha assaltat la primera pàgina esportivo-rosa d'aquest país. S'ha especulat que podria ser la xicota del madridista Sergio Ramos, però l'indi de Camas ja ho ha desmentit de manera contundent. Sembla que el xicot de la periodista seria Víctor Sánchez (aquell tot terreny de la pedrera del Barça, nascut a Rubí, que ara juga al Getafe). Així, no només Casillas es va menjar el raïm sol (la Carbonara feia les campanades a Telecinco) sinó que en Víctor deuria fer el mateix ja que la Lara també estava enfeinada la nit de Cap d'Any cantant els quarts per a Marca TV.

La noia té un ampli CV periodístic malgrat la seva joventut. De tota manera, el seu paper més curiós va ser donar vida a Laura. Quina Laura? La d'Amo a Laura, el curiós anunci de l'MTV per a 2006 on representava que era una de les cantants del fals grup «Happiness». Buf. De Laura a Lara.

1 comentari:

  1. Es veu que Telecinco ja li hauria fet una suculenta oferta a la noia ... però aquesta l'hauria rebutjat ... potser te més seny que la Carbonero!!

    ResponElimina