"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 5 de gener del 2011

Regal de Reis emmetzinat per a Ibi


Avui (22:00 TV3) el FC Barcelona viatja a La Catedral per tractar d'eliminar l'Athlètic Club i assolir els quarts de Copa. Els de Guardiola segueixen sent els grans favorits d'un duel històric i fantàstic malgrat el 0-0 del Camp Nou. I és que qualsevol victòria o empat amb gols els afavoreix. Les novetats a la convocatòria catalana són Puyol, Messi i Ibrahim Afellay. Sincerament, no m'ho esperava d'en Pep. No perquè no confiï en Ibi, crec que serà un enorme jugador, però espero que el de Santpedor l'hagi fet viatjar per impregnar-se d'ambient d'equip i no pas per saltar a la gespa.

No crec que sigui just que el jove, talentós i simpàtic holandès-bereber hagi de debutar en un escenari com San Mamés (serà una autèntica olla a pressió), en el qual hi haurà molt joc soterrat i on el Barça (fent valer el tòpic) disputa la primera final. No hi ha lloc a experiments. Ibi no està acostumat a defenses patibularis, a estadis amb aficionats amb el cul pelat, ni a tanta tensió. Per Déu, arriba de la bassa d'oli de l'Eredivisie!

Ibi sí, però l'ex del PSV ha d'anar entrant de mica en mica. Com en una piscina d'aigua freda. I donar-li tanta responsabilitat el primer dia que defensa la samarreta del Barça no crec que sigui massa bo per a ell. Avís per a navegants.

Per cert, que el Barça enllesteixi ràpid que hem d'anar a dormir d'hora. Ho has llegit bé, Ronaldinho? he dit que hem d'anar a dormir d'hora :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada