"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 11 de maig del 2011

El Barça de Guardiola confirma el Threepeat


El FC Barcelona s'ha confirmat com a campió de Lliga després d'empatar al Ciutat de València (1-1) contra el Llevant. El club català aconsegueix la tercera lliga consecutiva des de que Pep Guardiola es va fer amb les regnes de l'equip blaugrana. Unes lligues aconseguides contra un espectacular Madrit farcit a cop de talonari que, amb orgull i prepotència, mai ha pogut doblegar la humilitat i el sacrifici. El Barça firma cinc lligues en els darrers set anys i la 21ena de la centenària història de l'entitat.

. Curiosament, les 11 darreres lligues s'han adjudicat en els darrers 20 anys, mentre que el club català va necessitar 90 anys per guanyar-ne 10.

. Xavi aconsegueix la seva sisena lliga i es converteix en el jugador en actiu amb més títols de la regularitat a la butxaca empatant amb el seu tècnic, Pep Guardiola, i amb Raúl.

La celebració dels jugadors ha estat, com diria Pasqual Maragall, feta amb molt capteniment. No hi ha hagut l'eufòria d'altres ocasions perquè els jugadors, malgrat la serenor d'en Pep, ja feia dies que s'ho veien coll avall. Un Pep que, mentre els seus homes s'abraçaven i es remullaven en cava, es dedicava a anar, un per un, a felicitar tots els jugadors granotes que seguiran un any més a Primera. Tant políticament correcte ha estat que els jugadors del Barça han tornat a sortir a la gespa del Ciutat de València per complimentar la ja habitual sardana.

El partit (la tortura) ha tingut poca història. Els blaugrana han sortit a fer la feina i Keita s'elevava per recollir una fantàstica pilota enviada per Xavi per obrir el marcador amb un gran cop de cap. Era el minut 28 de partit i el Barça s'ha desconnectat un pèl. Bona prova ha estat el gol de Felipe Caicedo (1-1) que ha marcat aprofitant una manca d'entesa entre Piqué i Valdés. A l'inici de la segona mànega, els blaugrana, que han tingut una possessió espectacular, han provat de buscar el triomf en els primers instants. De fet, Messi fins i tot ha estat a punt de marcar un dels gols de la temporada però el seu xut a anat a parar al pal. A partir d'aquest instant, i com la igualada anava bé als dos equips, que se besen, que se besen.

. Bons detalls de Pep i Sandro recordant i lamentant els dos terratrèmols de Llorca que, malauradament, ja sumen 10 morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada