"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 10 de maig del 2011

Pep: aquest estiu, arriba l'hora de la caça major


En Pep Guardiola sap fer moltes coses dins i fora de la banqueta. A banda de ser un pou de futbol, humanitat i astúcia; és un motivador i un psicòleg brutal. Però hi ha dos aspectes que grinyolen. No ens enganyem. Per una banda, reconeixem que no sap fer canvis durant el partit (segueixo, entre altres coses, sense perdonar que a la final de Copa de Mestalla estigués 105 minuts amb els mateixos jugadors) i per l'altra també s'ha demostrat que no sap fitxar. La llista de fracassos seria més llarga que els atributs del nostre amic Adebayor.

Per tant, és hora de dir la nostra. Escolta, deixa't estar d'experiments amb el xilè Alexis Sánchez. El xicott, això sí, ha contribuït en col·locar l'Udinese en llocs Champions, però et recordo que només ha fet 12 gols al calcio. Malament si hem de reforçar la davantera amb un vailet que costa... 40 milions d'euros. La política del millor equip de futbol de la història no és fitxar en Sánchez perquè no el tingui el Madrit.

Mira Pep. Hi ha vegades a la vida que s'ha d'apostar sobre segur. Et diré un secret. El Chelsea, que té bastant fet el tema Cesc, col·locarà en el marcat una joia. Els blues vendran un elefant. L'ivorià Didier Drogba sembla que ha acabat el seu temps a la Premier. Practica la caça major, Pep. posa un elefant a la teva vida. Em diràs que és força veterà... I no ho era Larsson? No volies jugar amb un paio gran per aprofitar les passades Piqué-Valdés sobre un home boia com alternativa a la feina Xavi-Messi? Doncs no ho dubtis. No deixem que una bèstia de la natura com l'11 del Chelsea jugui els darrers anys a Turquia, Rússia o Qatar.

Drogba és alt, fort, amb una excel·lent col·locació, és un professional com pocs, dóna infinites asssitències, té més que gol, té picardia, sacrifici, lluita, va a les mil meravelles per dalt, executa faltes, no crea problemes i, sobretot, té unes ganes boges de guanyar una Champions. A sobre, fa infinites obres de beneficiència. I, a més, no costarà tant com l'amic Sánchez. Serà molt més barta. Fes-me cas, Pep. Posa un elefant a la teva vida. Los experimentos, con gaseosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada