"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 11 de maig del 2011

CR7 rebenta el nas d'un seguidor i l'obligen a disculpar-se

La premsa espanyola dirà, avui, que Cristiano Ronaldo va fer tres gols contra el Getafe (4-0) i que va tenir un gest que el lloa i el dignifica com a persona que si patatim, que si patatam. Resulta que el crack de Madeira va rebutjar una pilota amb tota l'ànima (segurament no volia que el fill de Mou, porter del Canillas madrileny i que s'estrenava com a aplegapilotes al Beranbéu, toqués la bimba i li robés protagonisme) i va rebentar el nas d'un seguidor calb. Després del matx, CR7 li va regalar la samarreta al commocionat seguidor que se'n va anar a casa seu més content que unes pasqües.

Jo dic que Cristiano Ronaldo va fer quatre gols contra el Getafe (tres a la xarxa i un al nas del calb) contra un Getafe que es va deixar golejar plàcidament i, un xic més, els de Míchel es posen a aplaudir els gols blancs. Ni gest que l'honora, ni res de res. Va ser el propi Reial Madrit qui va obligar al Déu portuguès a baixar dels altars, a barrejar-se amb els simples mortals, i regalar la samarreta (no em vull ni imaginar la samarreta, que es veu que els déus també suen) al commocionat seguidor que se'n va anar a casa seu més content que unes pasqües. El calb, doncs, serà avui l'estrella quan es pregui el cafè amb llet al bar o vagi a esmorzar amb els companys de feina. Després de donar la mà i abraçar el calb, CR7 segurament es deuria desinfectar.


I per acabar amb l'actualitat del Reial Madrit, un detall. Com avui el Barça guanyarà la lliga al camp del Llevant (20:00 C+), l'Ésser Superior ha decidit contraprogramar, com els bons polítics en campanya electoral, i aquest dimecres oferirà la Copa guanyada a Mestalla a la parròquia blanca. Sergio Ramos, que estarà lligat de mans i peus durant tota la celebració, ha recordat la cançó que va fer el visionari José Feliciano. La Copa rota, es diu :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada