"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 9 de maig del 2011

Brutal lesió de Rajon Rondo

Brutal lesió del base dels C's Rajon Rondo en el tercer periode del tercer partit de les semis de l'Est que enfronten els de Boston contra els Beach Boys de Miami. Els de Florida lideren la sèrie (1-2). El jugador dels de Massachussets es disloca de manera espectacular el colze, però va jugar la resta del partit fent servir només una mà.

Cap de setmana intens a l'NBA. Els Lakers cauen humiliats en el quart partit de les semis de l'Oest davant els iaietes de Dallas (122-86) i s'acomiaden amb un ridícul 0-4. Pèssim comiat per al Senyor dels Anells Pjul Jackson i pobra imatge dels californians dins i fora de la pista amb un Pau i un Kobe que no es parlen per un suposat embolic de faldilles.

La millor notícia és en Big Marc. Els Grizzlies comencen a somiar amb la final gràcies a la humilitat, a la feina ben feta i al talent de Zach Randolph i Marc Gasol. El català està realitzant uns enormes encontres i aporta una serenor a la pista impressionant ja que, per alguna cosa, és el capità. Als EUA la figura de capità d'un conjunt NBA és importantíssima i no és com al bàsquet FIBA on té una rellevància relativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada