"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 12 de maig del 2011

Els blaugrana ja pengen al twitter les primeres imatges d'eufòria

El twitter del Barça publica aquesta imatge, instants finals després del partit, en la qual es veuen Andrés Iniesta i Víctor Valdés fent la maneta. Una fotografia que aixecarà polseguera. Per a la Caverna, recordar que els dos jugadors del Barça volen dir que han guanyat cinc lligues cadascún. Com Messi. Queda dit.

Dins de l'avió camí de Barcelona. Fa 31 minuts que els dos han penjat la mateixa foto als seus comptes de twitter. Desconeixem l'autor de la imatge:)

La festa dins l'avió del Barça era tan gran que el comandant de l'aeronau ha hagut de demanar, dues vegades, un xic de calma. La primera, per haver manipulat la porta d'emergència i la segona, per l'ús de càmeres i aparells electrònics que interferien en la navegació.

I mentre a Catalunya és de matinada, a l'Argentina ja analitzen el triomf del Barça. El prestigiós Olé no sap encara com és que la gran jugada de Messi no va ser gol i afirma que els de Pep Guardiola ja són el millor equip de futbol de la història. A més, asseguren que Espanya "se'ls queda petita" i aposten per la creació "d'un torneig interplanetari". De passa, pregunten al Madrit, que oferia la Copa guanyada fa 20 dies aquest dimecres, "què celebren?"

1 comentari:

  1. I sí.... què patètica l'Aguirre dient vostros sois los campeones de españa ... després que si sóm separatistes ... és qu n'hi ha per cagar-s'hi!!!

    ResponElimina