"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 26 de juliol del 2011

Si River no va a la muntanya, la muntanya va cap a River


No m'ha quedat clar: River puja o Boca baixa a la B? :)
Grondonato a la vista!!!
Special Kirchner necessita els vots de la gent de River!!

El futbol a l'Argentina és patètic. La immensa majoria de jugadors (perdó, volia dir tots) l'únic que volen és fotre el camp a Europa el més aviat millor i poder dir que són del Wolfsburg o del Rubin Kazan des de petitons. Al marge de la penosa actuació a la Copa Amèrica (Messi va ser el millor de l'albiceleste) resulta que la seva lliga ha rebut un cop duríssim amb el descens de River. Els de Núñez han baixat a la B i això suposa que la pèrdua de la categoria d'un dels grans es podria traduir en un impacte econòmic més que negatiu.

Per tant, el Govern de la Cristina Fernández de Kirchner (com no té res més a fer) ha decidit unificar la Primera i la Segona a partir de la propera temporada. És a dir, la A i la B. I és que no oblidem que la gent de River Plate (que són uns quants, oi?) també voten. Per tant, lliga tancada. Amb 38 equips: dos grups de 19 a la primera volta. A la Segona els 19 millors s'agruparan en la Zona Campeonato per lluitar pel títol i les places per a Libertadores i la resta, la Zona Competencia. Amb enormes diferències econòmiques, estructurals i futbolístiques entre ells i ningú baixarà. Com a l'NBA. L'únic que ha de fer River la propera temporada és no quedar entre els dos darrers classificats de la B per gaudir de l'aministia del Govern K.

Però la jugada de la Kirchner (si és que ho ha pensat ella soleta i no el David Madí de torn) és rodona. Amb l'eliminació de la B, el grup Clarín (el més poderós del país i a qui la Kirchner no pot ni veure després d'haver estat a partir un pinyó) es queda sense els drets de la TV de la B. Amb lúnica Lliga, els drets de les transmissions són propietat de la Casa Rosada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada