"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 28 de juliol del 2011

La policia no deixa entrenar el Barça al costat de la Casa Blanca


Que no saben que Barack Obama vol ser Messi? La policia de Washington ha fet fora, per motius de seguretat, l'expedició del FC Barcelona que pretenia estirar les cames, fent una suau sessió sense pilota, als jardins al costat de la Casa Blanca. Els han fet marxar per motius de seguretat. A Pep Guardiola li han ofert les instal·lacions del DC United però el tècnic de Santpedor ha preferit córrer pels cèntrics jardins de la capital estatunidenca.

Motius de seguretat? Està bé ser previsor. No fos cas que algún jugador del Barça decidís treure una retallada i disparar contra la residència dels president dels EUA. No fos cas que un terrorista islamista es vestís amb el xandall del Barça, aprofitant el lema Qatar Foundation, i fes una destrossa a l'ala oest. S'hauran assabentat que Keita, Abidal i Ibi són musulmans i, per tant, presumptes terroristes? Déu!

I, per acabar-ho d'adobar, han sabut que el president dels EUA no els rebrà, la setmana vinent, en una recepció oficial ja que només han trbat una forat a l'agenda d'Obama quan el Barça marxa cap a Miami! Si Barack Obama es presenta a l'hotel del Barça, que Carles Naval no el deixi passar... per motius de seguretat. Un hotel, per cert, que va ser la residència de Michael Jordan quan va jugar amb els Wizards. El Barça ha acabat entrenat al gimnàs.

I tot per digerir el pastisset (sembla lleugeret i apte per a diabètics, oi?) amb què el Barça i Turkish Airlines han ofert a Pedro a l'avió de Munic a Washington per l'aniversari del canari. Per cert, els seus companys li han demanat amablement que els convidés a dinar i l'extrem ha guanyat temps assegurant que ho faria quan tornessin els internacionals de la Copa Amèrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada