"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 4 de setembre del 2011

La conga más revoltosa... es pot ser més penós?

Patint les transmissions de La1 del Mundial de Motociclisme, l'Ernest Riveras (home a qui li han arreglat les dents perquè no espanti ni els nen@s ni les iaies) m'ha donat un motiu per estar pendent, aquest dimarts, de l'aconteixement més penós que et puguis arribar a imaginar. La ment espanyolista té uns tentacles insospitats per perpetrar accions imaginatives i fresques.

Resulta que el Barça i quatre amics juguen un partit de classificació per a l'Eurocopa a Logronyo i, per animar el tema, els intel·ligents genis de la comunicació han dissenyat, per a les 19:00h a la plaça de l'Ajuntament, la conga més revoltosa. Uiiii. No és prou penosa la conga com a concepte, sinó que s'hi afegeix el sempre ambigu adjectiu i s'hi sumaran els entusiastes de la unitat pàtria. Juas, juas. La Conga más revoltosa ha degut sorgir a través d'un brain storming acurat, d'uns quants power points moníssims i de mooooltes tasses de cafè.

Ja friso. Quines imatges veureeeem! Llàstima que ja s'hagin carregat l'España Directo, els hauria anat com anell al dit el reportatget. Amb el presumpte periodistes disfressat amb la samarreta de la selecció estatal. Visca la Caspa més Revoltosa.

Demano als amics de l'APM que estiguin ben atents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada