"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 29 de juny del 2011

Perillosa Fórmula: PP + València + Ecclestone


Encara no han arribat a la Moncloa i ja ensenyen la poteta.

Ràdio València assegurava que el traçat semi urbà de de la capital del Túria volia ser seu oficial i única de la F1 a l'estat espanyol abandonant el Gran Premi d'Europa que acull per passar a organitar el Gran Premi d'Espanya que és propietat del Circuit de Catalunya des de 1994. Per tant, a Montmeló no hi hauria Fórmula 1, a partir de l'any vinent, malgrat hi hagi contracte fins el 2016 i data per a la prova de l'any vinent: 20 de maig de 2012.

M'agradaria haver estat en aquesta suposada reunió de la qual informa la SER valenciana i a la qual s'hauria arribat a un acord verbal per prorrogar la concessió al deficitari traçat urbà fins el 2021 a canvi de 18 milions d'euros l'any retocables segons l'IPC estatunidenc. No sabrem què passarà, però ja aviso que el binomi PP-Ecclestone és perillós. I més si tenim en compte que ningú dubte que Mariano Rajoy serà el nou president estatal. Catalunya es tornarà a quedar amb un pam de nas davant de la injecció econòmica que tornarà a rebre el Levante Español (com diu Intereconomia) que no es vivia des de les èpoques d'Aznar.

A l'amic Ecclestone li hauran promès la lluna en un cove ja que al britànic sempre li ha encantat fer negocis amb el PP. Un partit que, a València, malgrat presentar a les leccions més imputats que mai han aconseguit augmentar la majoria política. Ecclestone, que sempre ha fet negocis amb Alejandro Agag del qual n'és soci, s'ha portat molt bé amb el PP. Només cal recordar com al maig de 2007 va vincular la F1 a València a canvi de la victòria popular. No li calia. Amb uns quants trajes n'hauria tingut prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada