"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 27 de juny del 2011

La baralla (?) entre el lleó i l'home més fort del món

Si determinats diaris col·loquen els toros a les pàgines d'esports (?); jo puc explicar-te la presumpte baralla entre l'egipci Al Sayed al Essawy i un lleó que s'ha fet (quin verb hauria d'escriure? disputat, celebrat, representat...) al país dels faraons aquest diumenge. Resulta que en Al Sayed volia demostrar al món que en l'Egipte post-Mubarak es poden fer coses interessants i, per això, avisava d'un espectacle formidable: la lluita d'un home contra la bèstia.

A l'hora de la veritat, el duel va fer pena. El lleó, que resulta que fa uns mesos que és propietat del senyor Al Sayed no només havia dinat i sopat sinó que el felí només volia fer una migdiadeta. De fet, un dels treballadors de les instal·lacions de l'home més fort del món, el lleó havia estat tres dies sense menjar i, hores abans, li havien donat un ruc sencer.

De cop, apareix el suposat gladiador (esplèndida planta) armat amb una mena de llança i una cosa que recordava un escut del peplum. Quatre suposats atacs i l'Al Sayed que és declarat campió enmig dels crits de covard dels turistes que ell mateix els havia pagat els autocars fins la gàbia on hi havia el temible rei de la selva que, per fi, va poder fer una becaina. Era a 200 quilòmetre d'El Caire.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada