"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 29 de juny del 2011

Les imatges de les prostitutes de Jonathan Dos Santos


Aquest és el vídeo de la càmera de seguretat de l'Hotel Quito de la capital equatoriana en el qual vuit jugadors de la sub'22 mexicana que havia de jugar la Copa Amèrica a l'Argentina a partir de divendres han estat expulsats de selecció nord-americana. L'habitació de la festa va ser la 109 que ocupava el blaugrana Jonathan Dos Santos i en la qual es van trobar els condons fets servir.

Com els jugadors van denunciar un robatori a les seves habitacions, el gerent de l'hotel ha fet públic el vídeo de les càmeres de seguretat en el qual espot veure l'utiller de la Tri entrant a l'hotel amb quatre "mujeres de vida galante" com diuen allà. Les noies van entrar a les 22:45 de dissabte a la nit, es va dirigir a l'habitació 109 i en van sortir a les 10:07 de l'endemà.

Els vuit jugadors de Mèxic haurien d'estar en molt bona forma, perquè cap a les 3:15h de la matinada, les noies van haver de demanar reforços i van entrar més prostitutes a la festa. Els jugadors, que han admès els fets, es quedaran sis mesos sense ser convocats per Mèxic i hauran de pagar 3.000 euros de multa. Presumptament, les noies els van prendre iPods i iPhones.

PS: M'encanta això de mujeres de vida galante...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada