"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 30 de juny del 2011

Detenen Piculín Ortiz per 218 plantes de maria


José Piculín Ortíz, exjugador del Barça de bàsquet entre olts altres equips, ha estat detingut per les autoritats de Puerto Rico per un delicte contra la salut pública després d'haver-lo trobat amb 218 plantes de marihuana i 40 bales del calibre 5,56. No estic molt familiaritzat amb les armes però es veu que corresponen a les poderoses AR-15, uns fusells d'assalt.

Segons els agents duanes, l'expivot tenia intenció de distribuir les plantes. Piculín, que va guanyar una Copa amb el Barça l'any 1991, havia estat candidat al Senat del seu país pel Partit Popular Democràtic pel districte de San Juan. Ortiz, de 2,07 i 120 quilos de pes en els seus bons temps, va passar per l'ACB a les files del Barça, el Reial Madrit, el CAI, el Festina Andorra i l'Unicaja de Màlaga i va jugar dues temporades als Jazz d'Utah.

Piculín ha estat considerat un dels millors jugadors de bàsquet llatins de tots els temps i va participar en quatre Mundials i cinc Jocs Olímpics. Darrerament, volia dedicar-se a ensenyar els joves. A jugar, imagino; no a plantar maria. Fa uns dies que el portoriqueny avisava que "enemics envejosos" volien complicar-li la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada