"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 20 de setembre del 2010

Casuals: Una màfia escudada sota els colors blaugrana


Sensacional reportatge, aquest diumenge, al Periódico. A Barquero i JG Albalat ens endinsen en la màfia catalana dels Casuals que són una mena d'esqueix bord dels ja violents Boixos Nois i que es dediquen a extorquir la nit de Barcelona. 30.000 euros per apunyalar algú, enviar els minicasuals (no és broma) a fer merder a les discoteques i cobrar un cànon per no tornar a la sala de festes, pallissses, blanqueig de diners, assalts a camells per robar-los la droga i els diners per revendre la mercaderia a meitat de preu a altres traficants...

Ara, els seus actes criminals estan recollits, en negre sobre blanc, en 12.000 pàgines que el jutge té a la seva disposició i que és el fruit de les investigacions dels Mossos. Així, sabem que no més d'una dotzena d'homes d'uns 40 anys són els que controlen la màfia. Disposen d'un gran CV delictiu i alliçonen i protegeixen els minicasuals. Venen a ser una mena de cadells que es dediquen a barallar-se a les discoteques anunciant als seus propietaris que els deixaran tranquils si paguen una quantitat als seus capitostos.

Controlen la nit barcelonina, ja s'han estès a l'àrea metroplitana i van uniformats segons dicta l'estètica d'aquesta marca de roba. Apallissen els pobres pardalets que es fan passar per ells per beure gratis i han fet arribar els seus tentacles a la nit eivissenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada