"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 13 de setembre del 2010

Shakira i Piqué fan waka-waka?


Ja són molts els rumors que arriben a les meves orelles i al meu correu electrònic que deixarien en un no res la relació entre Iker Casillas (de malnom la mofeta a la selecció estatal) i la periodista Sara Carbonero. Sembla (reitero que només és un run-run i que, en tot cas, poden fer el que vulguin sempre i quan el Barça no se'n resenteixi) que el central Gerard Piqué i la colombiana Shakira podrien tenir quelcom més que una bonica amistat.

Se'ls va veure plegats a Eivissa a finals de juliol. Concretament, el dia 31. Sembla que van estar una nit en un bar... i cadascú a casa seu. Casa seu? Es veu que la cantant de Barranquilla s'allotjava en un caríssim hotel a l'illa, en la qual només era ella l'única clienta ja que havia blindat l'establimenyt d'hostes, i al dia següent van sortir per la porta, amb dues hores de diferència, la 'Lloba' i Piqué. Casualment, fa pocs dies la cantant colombiana va ser a Barcelona per rodar un viodeclip. Mira que no hi ha ciutats al món, oi?

Per cert, Jordi Mirada Bovina Hereu va multar l'artista de magnitud mundial per remullar-se en una font pública mentre interpretava el seu proper èxit. Déu! Multarà el Papa si va per la capital catalana sense casc al papamòbil? Ho dic perquè si el millor alcalde de la història de Barcelona (ha estat capaç de fer bo Joan Clos) es va atrevir a sancionar els U2 per excés de soroll...

Piqué carn de Sálvame? Clar, que si Artur Mas ha pujat a la Nòria de Telecinco... De moment, però, Shakira segueix, oficialment, amb la seva relació de 10 anys amb el fill de l'expresident argentí Antonio de la Rua. De fet, no fa pas gaire que la colombiana revelava que tenia ganes de formar una família amb el fill del polític. Serà com quan un president ratifica un entrenador?

PS: No hi ha noticies que Eva Longoria els hagi convidat a sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada