"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 8 de maig del 2011

El Barça dóna festa al perruquer després del derbi (2-0)


Sense despentinar-se. El FC Barcelona posa la sisena marxa per guanyar la lliga després de desfer-se d'un innocent Espanyol al Camp Nou (2-0). Iniesta al 29' i Piqué al 46' han estat els golejadors blaugrana en un matx en el qual els de Pep Guardiola s'han vist sorpresos per la poca competitivitat de l'Espanyol.

Els de Pochettino sempre han estat molt combatius jugant contra els blaugrana però, aquest diumenge, han pecat de timidesa i s'han limitat a fer el paper d'also starring. Fet molt trist per a un equip que encara aspira a la Europa League (la UEFA per a Sánchez Llibre). Després d'aquest entrenament amb públic, el Barça es desplaça dimecres (20:00h C+LL/GolTV) al Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant i fer-se amb el Threepeat: La tercera lliga consecutiva des de que Pep Guardiola és el màxim responsable del FC Barcelona.

La bona notícia, al marge que Abidal hagi tingut uns minuts per agafar el ritme de cara a la final de Wembley, ha estat la llarga i emocionant ovació que ha dedicat la plantilla blaugrana a l'equip de metges, encapçalats per Josep Fuster, que van operar el gal i que han visitat el vestidor del Barça després del triomf.

Què ha de fer el Barça per confirmar el títol?
Els de Guardiola es podrien proclamar campions, sense jugar, dimarts al vespre sempre que el Getafe guanya o empati al Bernabéu. Sinó, com els falta un punt (el resultat que acostuma a aconseguir Espanya a Eurovisió), hauran de guanyar o empatar a casa dels granotes. El FC Barcelona té una diferència de vuit punts sobre el segon quan només manquen nou punts per disputar-se. Només combinar una victòria dels de Mou amb una derrota dels blaugrana retardaria l'aliró

Un xic d'humor
Al vestidor del Barça s'han degut veure escenes danestesques. El perruquer, trist i sol, demanava arreglar el pentinat de qualsevol jugador que se li posava al davant, però tot apuntava a què no es guanyaria el sou. Es veu que es diu Manolo García, segons aquesta bona entrevista que li van fer els companys d'El Periódico.

En un altre racó, els jugadors del Barça argumentaven a Pep Guardiola que no els feia falta passar per la dutxa ja que no havien ni suat a la gespa. El de Santpedor els deia que prou de tonteries i aigua i sabó per a tothom.

Hem passat del treballes menys que el sastre de la Chiqui Martí al treballes menys que el perruquer del Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada