"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 15 de juny del 2011

Messi: sexe, alcohol i cumbia a l'Argentina?

La premsa de Madrit és collonuda. Resulta que esmboben la notícia que publica el sensacionalista diari argentí Libre amb el cridaner titular de 'Messi: Sexe, alchol i cumbia preparant la Copa Amèrica". Vaig anar a llegir la font i resulta que el més pecaminós que feia el blaugrana en el pis 34 de la luxosa Torre Chateau al l'exclusiu barri de Puerto Madero de Buenos Aires era jugar a la Play Station en companyia dels gemans Milito.

Cert és que, presumptament, els goril·les de Messi duen al pis les noies (botineres i models) però se suposa que el rotatiu hauria untant la noia amb la qual parlen perquè rajés i només li treuen que el jugador "està concentrat", que "juga a la Play" i que "parlava de cumbia" amb ella...

Jo no dic que Messi sigui un sant, ni que s'hagi de beatificar, però si les declaracions de la noia (untada, no ho oblidem) són aquestes; ja podem plegar. Em quedo amb la frase següent. "No vam estar mai sols, perquè sinó me'l menjo", diu la botinera. La notícia és que no hi ha notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada