"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 15 de març del 2011

Abidal té un tumor al fetge i s'acomiada de la temporada


El FC Barcelona acaba d'anunciar (són les 22:05 de dimarts) que al lateral blaugrana Eric Abidal, de 31 anys, li han detectat un tumor al fetge del qual serà intervingut aquest divendres a l'hospital Clínic de Barcelona. El jugador, segons el comunicat que acaba de penjar el FC Barcelona, demana "màxima privacitat". De moment es desconeix si és maligne o benigne. Abidal, tot cor, tot força. El gal estava vivint el seu millor moment esportiu i havia aconseguit posar-se l'exigent públic del Camp Nou a la butxaca. Abdial un home que és a punt de renovar i que no demana més diners, sinó més anys. Abidal, l'home que va començar sense entendre's amb Guardiola -deia que el de Satpedor el tractava com un juvenil- i que ara és inseparable del tècnic i vincula la seva continuïtat a la de l'entrenador català. El FC Barcelona ha habilitat aquest hashtag per fer arribar al defensa els missatges d'ànim. El vestidor del Barça es conjurarà per regalar el triplet a una persona que ha captivat pel seu bon humor, la seva alegria i els seus constants acudits. Primer Miki Roqué i ara Abidal. Quina merda, tu! Força Eric. Allez, allez Eric.

PS1: Al defensa se li ha detectat el tumor en una exploració rutinària que han fet els jugadors del FC Barcelona durant els dos dies de festa que els havia donat Guardiola després de l'empat a Sevilla.
PS2: Els jugadors del Lió, exequip d'Abidal, portaran samarretes de suport al blaugrana en el matx de Champions de dimecres contra el Madrit al Bernabéu, segons el rotatiu L'Equipe.
PS3: Sembla, segons algunes informacions, que el tumor podria (repeteixo podria) ser benigne. Es veu que l'hepatocarcinoma no acostuma a ser un tumor greu i, si s'agafa a temps, Abidal podria estar a punt per a la pretemporada. El fetge és l'únic òrgan del cos humà capaç de regenerar-se i se suposa que un home de la seva espectacular forma física es podria recuperar de manera altament satisfactòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada