"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 6 de març del 2011

Amb dos collons, Miki!


No va poder articular paraula. El defensa català del Betis Miki Roqué va comparèixer, en roda de premsa, per anunciar que pateix un tumor maligne a la pelvis que els metges del club sevillà han vist en fer-li una revisió per atacar els seus problemes a l'esquena que no el deixaven tranquil. El jove jugador de Tremp estava destrossat. Als seus 22 anys és molt difícil encaixar un cop d'aquestes característiques, però des d'aquesta humil tribuna li enviem un petó i li desitgem que no es desanimi. Segurament, haurà d'afrontar el partit més difícil de la seva vida, però no estarà sol.

De fet, en la roda de premsa ha estat envoltat pel president, companys, directius i treballadors del club verd-i-blanc que li van brindar un càlid aplaudiment quan el de Tremp es va ensorrar. Rafa Gordillo, el màxim dirigent de l'entitat sevillana, haurà passat un calvari ja que feia 10 dies que sabia de la malaltia del lleidatà i valorava la millor manera de comunicar-ho al de Tremp.

Roqué és un central, que pot jugar al mig del camp en tasques defensives, que va jugar a les categories inferiors del Lleida fins que Rafa Benítez se'l va endur al Liverpool on va arribar a debutar a la Champions jugant uns minuts contra el Galatasaray sortint en el lloc de Xabi Alonso. Roqué va ser el jugador més jove de la història dels reds en debutar a la Champions. El català va arribar a estar a l'òrbita del FC Barcelona i del Vila-real ja que no és habitual que un defensa tingui les seves condicions naturals a l'hora de treure la pilota jugada.

En 15 dies, l'ex del Lleida i del Liverpool serà intervingut. Els metges són optimistes ja que el tumor s'ha detectat a temps. De moment, a Sevilla estan estudiant on i com l'intervindran. Se li ha acabat la temporada. Però tornarà. N'estem segurs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada