"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 10 de març del 2011

Sergio Ramos: Cuqui o Media Markt?

Encara estic digerint la gran portada de Marca. Adenabor al marge (Adenabor, Adenabor, moro de la morería, el dia que tu nacistes...) i deixant de banda qui és l'intrèpid i imaginatiu membre del vestidor blanc que bateja els jugadors de Mou amb tanta inspiració, crec que cal que ens fixem en Sergio Ramos. Es veu que li diuen Cuqui. Home, d'entrada no mola, no? Es veu que al lateral l'anomenaven així de petit però... Cuqui. Déu! què dira Guardiola a Villa? Compte amb les pujades d'en Cuqui per la banda... Em pensava que La Pulga (que jo mai escric) era el pitjor motiu per a un futbolista (i més de la talla de Messi) però anar pel món amb nom de gosseta amb jerseiet rosa o de pija que es pren un Bitter Kas en una terrassa de qualsevol club de tennis... Proposem que li diguin el Media Markt: Jo no sóc tonto. Ho entendrà la Cuqui?

D'altra banda, cal aturar-nos en Mesut Özil. Li diuen Nemo. Mmmm... Sense haver de buscar al Sr Google, un servidor en sap força d'animalons. El peixet de Pixar resulta que és un peix pallasso...
Crec que l'alemany té nom de medicament. No trobes? "Pregui's un mesutozil tres cops al dia després de cada menjada". He consultat a una bona amiga, metge de professió i vocació, que m'assegura que la gran majoria (encara que no tots) dels medicaments que acaben en il són aptes per lluitar contra la hipertensió. Cal tenir-ho controlat... no sigui que la temporada en blanc que ens olorem a Valdebebas ens passi factura, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada