"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 12 de març del 2011

La caverna torna a burxar Pau Gasol amb l'espanyolisme

Inasequibles al desaliento, els pesats troglodites que habiten les coves més soterrades del caspós espanyolisme, segueixen burxant Pau Gasol buscant-li les pessigolles sobre el seu catalanisme i espanyolisme. La meva opinió queda ben clara aquí, però ara ha estat l'ABC qui remou en la merda en aquesta mena d'entrevista. Insisteixo en què no quedaran satisfets fins que el de Sant Boi renegui del país en el qual ha nascut i en el qual l'han format com a persona i esportista. No poden sufrir que la gran majoria d'esportistes espanyols que destaquen internacionalment siguin catalans o formats a casa nostra i procuren fagocitar en Gasol per a la causa espanyola al preu que sigui. Hi troben un interès que frega el clímax sexual.

En l'entrevista de l'ABC, a banda de preguntes tan interessants com "Enyores anar a comprar el pa?", ens regalen aquesta perla:

—¿Le llegan los dardos que le envían desde la política catalana preguntándose si ese «españolismo» que pregona es real?
—Ni me llegan, ni me entero, ni me interesan. No pensaba que se iba a montar tanto lío con esa campaña que hice con Nadal e Iniesta. Es una campaña positiva, llena de ilusión, hecha para dar energía a todo nuestro país, incluida Cataluña. No entiendo que haya polémica.

Enorme. D'entrada, és obligatori preguntar-se si cal desplaçar-se a l'altra punta de món per fer aquesta mena de preguntes. A més, titulen amb un gir espectacular i complicat per no dir Barça al titular. "Gasol amenaza con marcharse a Europa si la NBA cierra". Ai las. Resulta que els drets del 16 dels Lakers a Europa són del club català. I, a més, seria molt possible que Kobe l'acompanyés al Palau Blaugrana si hi ha tancament patronal la temporada vinent a l'NBA. I més amb els Jocs de Londres a la cantonada. Tal i com jo avançava aquí. Insiteixo en què deixin Pau Gasol tranquil!

1 comentari: