"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 11 de març del 2011

Em deixes ser dolent amb Cesc?

Probablement, aquest és el post que mai hauria d'haver escrit. No és correcte. És dolent, amb (molta) mala fe i dispara contra la professionalitat i la línia de flotació d'un futbolista genial que, a més, ens cau molt bé. No cal dir que sóc un admirador de Cesc Fàbregas. Tant m'agrada que, fins ara, havia escrit encara no era el moment que el d'Arenys aterrés al Camp Nou perquè un home de les seves característiques no havia d'asseure's a la banqueta blaugrana víctima (involuntària) de la potència, sabiduria i pes específic dels Xavi-Iniesta. Fins ara. Crec que ja ha arribat el moment d'agafar l'avió Londres-Barcelona.

El capità dels gunners sembla que està condemnat (afortunadament) a vestir la samarreta blaugrana dels seus amors. El problema? El preu. Diu que el FC barcelona està disposat a pagar, com a màxim, 45 milions pel català. Però, els màxims responsables del club de l'Emirates sembla que no aposten per les rebaixes. Ara bé, després del partit de Champions del Camp Nou de dimecres passat... en Cesc val menys. Quant? Ho desconec. Però cal que ens ho preguntem...

Em va descol·locar la seva actuació! És a dir... cap futbolista (jugant-se el passi a quarts de final de la Champions) seguiria sobre el terreny de joc si es lesiona al minut 15. Tothom demanaria el canvi pensant en el bé de l'equip, no? I més el capità. Una figura que, als països anglosaxons, es valora molt més que aquí.

Pensem malament? Com a Cesc no se'l va veure a la gespa de la seva futura casa... la seva actitud es podria prendre com una contundent mesura del jugador per esborrar-se i enviar un missatge al conjunt londinenc del tipus "Vull fotre el camp, ja!". "O em deixeu anar amb en Pep o això és el que hi haurà". Home, el post (insisteixo) és dolent i té molta mala bava. I més quan coneixem de la competitivitat i del compromís del 4 de l'Arsenal... Sempre és arriscat llençar-se pedres sobre la pròpia teulada, però un home de la qualitat (indiscutible) del català s'ho pot permetre? El cert és que Cesc valia uns milions el dimarts a les 20:45 i a les 22:30 en valia força menys. Millor pel Barça! Millor per a nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada