"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 18 de juliol del 2011

Hugo Chávez gaudeix del triomf de Veneçuela al twitter

"Gloriosa Vinotinto". Aquest és el missatge que el president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha deixat al seu twitter després que la selecció del seu país hagi fet història arribant a les semis de la Copa Amèrica.

Mentre els jugadors del seu combinat declaraven al camp que "sabem fer quelcom més que telenovel·les", Chávez celebrava el triomf "amb Fidel (Castro)" ja que el president veneçolà és a Cuba per rebre tractament del càncer que pateix a la pelvis.

I és que la sessió de Chávez al twitter arrencava inspirada. Abans del partit escrivia que "arriba la Vinotinto. Arriba invicta. Guanyarem". I no es va equivocar. Ja en el primer gol, obra del defensa Osvaldo Vizcarrondo, va piular "Gooooooooooool de la Pàtria. Viurem i guanyarem!".

Amb el 2-1 per a la seva selecció, Chávez (ja sense Fidel que "ha marxat a la mitja part a casa seva") deia "Ay compadreeee. Quin golàs. Bravo Veneçuela". Un cop certificat l'històric passi a semis eliminant Xile, Chávez estava exultant "Glòria al Bravo Pueblo! Rindamos tributo a nuestros muchachos de la gloriosa Vinotinto. Viviremos y venceremos".

Si els veneçolans es classifiquen a la final, agregaré Hugo Chávez al meu compte per gaudir de la transmissió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada