"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 17 de juliol del 2011

Ja sabem el perquè del nom de la filla dels Beckham


"La nena del papi". Aquest és el peu de foto que Victoria Beckham ha escrit al costat de la primera imatge de la filla del matrimoni al seu twitter. La nena es diu Harper Seven i és la quarta de la nissaga de poder després de Brooklyn, Romeo i Cruz. S'havia especulat molt al voltant del perquè d'aquest nom. Ja tenim la resposta. Ja estic més tranquil.

David Beckham explica que Harper "és un nom anglès antic que ens encanta" i que també és el nom d'un escritor que li agrada molt a l'excantant que es diu Harper Lee. La notícia seria que Victoria Beckham llegeix!

D'altra banda, el Seven (que no és per la inquietant peli) se li ha posat a la nena perquè "és el número que jo duia al ManU i a la selecció anglesa. També simbolitza la perfecció espiritual, les set meravelles del món, els set colors de l'Arc de Sant Martí i en moltes cultures es considera un número de la bona sort".

Profundament reflexiu, doncs, un David Beckham que em va emocionar quan va dir en néixer el seu primer fill que el "volem cristianitzar, però no sabem encara en quina religió".
S'obre el torn a totes les parelles que vulguin posar Harper One, Harper Two, Harper Three...
Ahhhh!

El jugador dels Galaxy ha penjat aquesta imatge de les seves dues dones clapant al seu FB.


1 comentari: