"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 19 d’agost del 2010

Pep: no estiris tant de les mamelles de la vaca!


Ojalà m'hagi d'empassar aquestes quatre ratlles a final de temporada. Però, hores d'ara, el panorama no és gens engrescador. El FC Barcelona disposa, a dia d'avui, de 19 fitxes corresponents al primer equip. Ignoro, com dibuixa la caverna espanyola, si en Pep i en Sandro no es poden ni veure. Tampoc em preocupa el Madrit. Però el que està clar és que, un cop més, la plantilla és curtíssima. Perillosament curta!!. Pep, no abusis de les mamelles de la Masia.

Sóc el primer en corretgir Cruyff i dir que els milions no han de ser al camp sinó a la formació, però n'estàs abusant. El primer any, Pep, et va sortir la jugada a les mil meravelles, el segon (segueixo sense perdonar-te l'adéu poc elegant a Eto'o) ja va anar tot més justet i es va guanyar la lliga pels pèls. Però, enguany, el panorama és un erm.

No hi ha davanter centre (Bojan no serà mai titular, tot i que funcionaria com a revulsiu), no hi ha lateral dret (Alves ho ha de jugar tot? Posarem Puyol a la dreta?), només tens quatre centrals i qui et farà de Touré? El pobre Sergi Busquets? Que no estossegui el de Badia!!! Posem-lo entre cotons. Sóc conscient que no feia falta Zeks (sé que estas emprenyant com una mona amb la directiva-fantasma del Barça per no haver-te portat el d'Arenys) però la rauxa s'ha de deixar de banda i mirar pel bé del club. Que, en definitiva, és el teu. No a Mascherano? Per què? Si és la peça que et manca! No es pot anar pel món (i quan dic móm, em refereixo a Bernabéus, San Siros, Old Traffords, Anfields o Alliannzs Arena) i afrontar una super temporada com la que arriba amb una colla de cadells.

Que tenen qualitat? És clar! Què són competitius? I tant! Que tenen il·lusió? Només faltaria! Però, estas segur que et respondran quan s'hagi de treure les castanyes del foc? Ojalá. Que han d'anar entrant els nois de Luis Enrique al primer equip? Sóc el primer a defensar-ho! Però, poc a poc. Quan estiguin a punt i hagin bullit a foc lent. Amic Pep, primer és l'obligació que la devoció!!. No abusis tant les mamelles de La Masia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada