"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 9 de gener del 2011

Mou segueix opositant al Nobel de la Pau


Mou i Garrido abans d'acabar com el rosari de l'Aurora

Ja fa temps que ho dic. S'hauria de sancionar, d'una vegada per totes, Mourinho. Un mal dia, l'entrenador portuguès del Reial Madrit, es trobarà algú més xuleta que ell, li trencarà la cara i després tots ens posarem les mans al cap. Al tècnic blanc se l'hauria de castigar per la seva pròpia seguretat. Ja han tastat com les gasta els pobres P.León, Benzemiau o Lass (que, aquest diumenge, ha abandonat el Bernabéu al descans després d'haver estat substituït). Fins i tot, s'ha atrevit amb Florentonto i Valdano. Avui, contra el Vila-real (4-2) Mou ha seguit fent de les seves. Els àrbitres han tornat a fer-li un regal al temible lusità. En la jugada del tercer gol blanc (i tercer de CR7) hi ha dos fores de joc. La diana trencava el partit. Després de les protestes del conjunt de Castelló, i en ple desconcert dels de Garrido, Kaká (a qui Gilette ja li ha tret el patrocini per baix rendiment) ha fet el quart i definitiu. I ha començat la xerinola!


Mou, sempre polèmic, s'ha esverat i, amb la pueril excusa de celebrar-ho amb el seu fill que (casualment, i segons ell, es trobava assegut darrera la banqueta visitant), es planta davant els reserves i tècnic groguets per aixecar els punys com un esperitat. Ell ha jurat i perjurat que no volia ofendre ningú, però és evident que tria molt bé l'escenari del seu nou xou per provocar i riure's un conjunt que l'ha fet patir d'allò més i que l'ha tingut una bona estona contra les cordes.

Aquesta és la particular manera que té Mou d'alleugerir tensions després d'un partit que se'ls ha complicat molt i que els ha obligat a remuntar un 1-2 en contra. Els blancs només han pogut reaccionar gràcies al regal del col·legiat i a l'esgotament de Bruno, Borja Valero, Ángel (lesionat) i Rossi. La banqueta del Vila-real s'ha aixecat, s'han encarat amb el portuguès, han fet un innocent intent de tirar-li una ampolla d'aigua (via Cani), han rebut targetes vermelles a tort i a dret i m'imagino que la festa seguirà.

3 comentaris:

  1. Aquest tio és un imbècil ... què li fessin amb ell això!!! veuriem com acabaven tots el xuletes del R. Madrid!!! a òsties!!!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord: el pitjor que ens podría passar es que algú li trenqués la cara del "the special one", ja que aleshores passaría de culpable a víctima i començaríem a dir que qui el pega s'ha passat de la ratlla (al marge de que l'agressor es podría fer mal a la mà.....per lo de cara dura).Però és mereix que algú es planti davant seu i l'enviï a l'hospital, encara que el més intel-ligent sería que Antiviolencia estudii d'ofici les imatges i el sancioni per induïr o provocar comportaments violents, peró com això últim es una utopia... En fi, segueix el Villarato.
    JAD

    ResponElimina