"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 17 de febrer del 2011

Dani Clos, improvisat corresponsal de la revolta de Bahrain


Primer va ser Tuníssia (gran treball del periodista Nicolas Valle de TV3), després va ser Egipte (genial el periodista Joan Roura de TV3) i ara ha arribat el torn a la monarquia autoritària de Bahrain, amb permís dels libis que ja s'estan cansant de 42 anys de dictadura d'un Gaddafi que va intentar comprar la Juve i el Milan. A Bahrain, però, es donarà el tret de sortida al Circ 2011 de Bernie Ecclestone i la comunitat internacional (també l'esportiva) mira amb preocupació els esdeviments al país més petit dels Emirats Ârabs. Una revolta àrab que, a més, té l'ingredient de les picabaralles internes entre les dues branques més poderoses de l'Islam. Els sunnites i els xiïtes.

Però els mitjans de casa nostra estan d'enhorabona. Compten amb un improvisat corresponsal de guerra. Es tracta del pilot barceloní de la GP2, Dani Clos, que ha explicat a diferents mitans com està la situació. Ha escoltat trets, ha vist tancs, ha presenciat baralles des de la finestra del seu hotel i ha explicat que, com la GP2 Asia s'ha anul·lat, de moment, no pot sortir del país. Ara per ara, s'està negociat per allotjar els pilots que són a Bahrain a uns hotels més allunyats del centre de la ciutat. S'està pareparant el trasllat i s'està lligant una forta escorta. I és que els pilots són un reclam molt llaminer per sortir als TNs del món. El d'Audi té ganes de marxar.

PS1: Com és que ja és un misteri saber si els dictadors Ben Ali i Hosni Mubarak segueixen respirant? Curiós que quatre dies després de les revoltes als seus països s'estigui especulant amb les dues morts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada