"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 17 de febrer del 2011

El Wakapetó i la crisi de la Penya o del Fraikin

Qui ho deia que el món està molt (però que molt) mal repartit? Mentre els jugadors i l'staff del primer equip de la Penya (un equip català, històric, amb enorme solera, amb una gran feina amb les criatures i amb un dels millors palmarès d'Espanya) han accedit a cobrar la meitat del seu sou mentre es mira d'eixugar el dèficit de l'entitat badalonina xifrat en 15 milions, mentre els jugadors del Fraikin Granollers (un dels líders de l'ASOBAL) els deuen més de 250.000 euros, resulta que el Wakapetó ha estat taxat en 1,5 milions d'euros!

Hi ha diferents teories sobre la publicació de la Wakafoto al Twitter i al FB de Gerard Piqué:
1) Ordre directe de Guardiola.
2) Voluntat de la parella de moda de no voler entrar en una subhasta rosa.
3) La intenció de rebentar una possible difusió de la foto de l'aniversari del defensa i de la cantant sense el consentiment dels guapos del carrer Muntaner.

Sigui com sigui, si la voluntat era satisfer i silenciar els voltors roses, el tret els ha sortit per la culata. Hi ha més interès que mai pel Wakapetó. Segons aquestes informacions, el contacte labial es pagaria (especialment a Amèrica Llatina) a 1,5 milions d'euros. Sembla que hi ha uns paparazzis que tenen deu fotografies de Piqué-Shakira petonejant-se i en actitud carinyosa. Seria la quantitat més alta mai pagada per unes imatges d'aquesta naturalesa.

Home, la Penya podria mirar de vendre aquesta imatge, no?

Sí. El iaiete és en Robert de Niro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada