"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 24 de febrer del 2011

El Wakaensurt de Pinto mentre en Sandro no enganxa

Mogudetes les darreres hores a Can Barça:



1) Calçotada dels jugadors del FC Barcelona per fer germanor. Si Afellay ja es fa un embolic al terreny de joc, què haurà fet l'holandès amb les cebes? I en Mascherano? Sort que en Xavi es va convertir en improvisat (i experimentat) tutor gastronòmic en el dinar fet en una masia de Sant Cugat.

2) Com signa Pep Guardiola la seva renovació? Amb un boli BIC. Dels de tota la vida. BIC naranja, BIC cristal. El guardarà per a l'any vinent?

3) Era al taxi (el conductor era de l'Espanyol) escoltant la roda de premsa d'en Pinto. Quin esglai ens ha donat el gadità! Li han preguntat com viu el vestidor la relació Piqué-Shakira. "Jo també estic enamorat i és el més bonic que hi ha", ha dit el porter. Ospes, el cor m'ha fet un bot. També s'ha enamorat en Pinto de la Shakira? Afortunadament, l'andalús ha subratllat que el seu cor és ocupat per la seva dona i no pas per la cantant colombiano-libanesa-catalana. Hem respirat.

4) En Sandro Rosell no enganxa. És més avorrit que un discurs nadalenc d'en Montilla o un Banda Ampla i TV3 va punxar espectacularment amb el conyàs-entrevista. La Champions (Bernat-Pichi-Ramos) de l'Inter-Bayern va acabar amb un excel·lent 14,7% de quota de pantalla. En Rosell i l'Efectivament intenten agafar el rebufu però en només 10 minuts, el share de TV3 ja era del 6,7%. Una espectacular caiguda de vuit punts en un tres i no res. Lluny de remuntar, els darrers 15 minuts es van solucionar amb un trist 5,8%. En Sandro va estar espectacular. Per defensar-se de la crítiques a Qatar va demanar que la gent agafi la maleta i vagi a veure com està la situació. Juas, juas. Com si es tractés d'anar a Premià de Mar. A més, atribueix la marxa del jove Toral a l'Arsenal defensant que no sentia els colors del FC Barcelona ja que la sa mare és anglesa. Què passa amb la mare de Messi? Que jo sàpiga no és de Vic!

5) El Barça vigilarà amb el repartidor de fruites i verdures de la Masia. Es veu que Arsenen Wenger li agrada molt com tracta les caixes de pomes, peres i plàtans i estudia endur-se'l a l'Arsenal. No consta que la mare del xicot sigui anglesa. En Sandro ja s'ha informat i avisa mesures contundents. I és que si et prenen una perla, passi; però que et robin el repartidor de la fruita és per indignar-se!

2 comentaris:

  1. el Rossell és lo més soso que hi ha ... aquest home no té carisma ...

    ResponElimina
  2. L' Alfonso Arús ha dit avui que l' entrevista d' ahir l' hauria pogut firmar tranquilament la Terelu, ates el "gran" nivell de les preguntes que feia l' amic Canut

    ResponElimina