"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 19 de març del 2011

Avui tothom és especialista en el Xakhtar :)

Els quatre malalts de l'esport podem tenir quatre regles bàsiques pel que fa al Xakthar ucraïnès, rival del Barça a quarts de la Champions. Quatre regles, eh? Tampoc anem de sobrats. Però és curiós com, passejant pels carrers, és a dir pels veritables centres neuràlgics de la vida popular: mercats, botigues, bars... hom parla del conjunt de Lucescu com si en fossin veritables especialistes. Les quatre dades que han aparegut a la premsa, han estat estudiades al detall pels nostres improvisats analistes i comentaristes i tothom les vomita a qui els vulgui (o no) escoltar.

Que si Txigrinski (mira si ens elimina amb un cop de cap a la sortida d'un còrner al darrer segon), que si Lucescu és un mal educat i ja se les va tenir amb Guardiola que és tot un senyor, que si no sé quants brasilers tenen, que si és un equip que ataca millor que no pas defensa, que és molt incòmode (definició que sempre queda de puta mare i no vol dir res), que si tenen un metge català (pocs saben que és en Paco Biosca, ex del Lleida), que si ojut amb el lateral (Srna), que si Luis Adriano ha fet la meitat dels gols dels ucraïnesos, que si el viatge a Donestk a l'abril serà llarg però sense el fred de novembre o desembre...

Un xist: D'on és el Xakhtar? de Donetsk :)

Imagino que a Madrit ha de passar el mateix (amanit amb bocata calamares, porras, mixtos i croissant planxa) amb el Tottenham... que si tornarà Van der Vaart al Bernabéu (mira que si el que havia de ser el nou Beckham ens la fot), que si ojut amb el gal·lès Gareth Bale (l'hem de fitxar abans que ens el robin els catalans de merda), que si a dos partits nosaltres som molt superiors... Sempre n'hi ha un que està ben enterat de tot. Aquí i allà :)

Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada