"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 16 de març del 2011

Abidal apareix a la Ciutat Esportiva abans d'ingressar

Sembla, sembla (aquesta mena de notícies sempre s'han de prendre amb molta cautela) que, segons la COPE, el tumor d'Eric Abidal podria ser benigne i que, fins i tot, l'equip mèdic podria estar calibrant en unes sis setmanes de baixa. El francès ha passat aquest dimecres al matí per la Ciutat Esportiva del FC Barcelona i, durant un quart d'hora, ha estat tancat amb els seus companys a qui els ha explicat la situació. Mentre els seus companys sortien a la gespa per entrenar amb les cares força serioses, Abi ha marxat cap al Clínic per fer el preoperatori, ja que dijous, a les 16:00h, serà intervingut després que s'avancés l'operació 24 hores.
Abidal ha volgut transmetre als seus companys l'agraïment que ha sentit en veure els missatges de suport que li han arribat de totes bandes. Des de les xarxes socials als escrits per altres esportistes als seus comptes a internet.

Abi, fes com el Germán Mono Burgos. A l'exporter de l'Atlètic de Madrid li va detectar un tumor al ronyó (porta una cicatriu de 35 centímetres) i quan l'argentí es va assabentar del diagnòstic dels metges els va dir "opereu-me dilluns, que diumenge tinc partit".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada