"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 26 de maig del 2011

Durant la final de Wembley moriran 1.350 nens per culpa de malaties previsibles


Carta conjunta de Pep Guardiola i Alex Ferguson, a iniciativa d'Unicef, en la qual els dos entrenadors demanen seguir posant l'accent en els drets de la infància. Una dada esfereïdora: durant la final de Wembley moriran 1.350 nens a tot el món per culpa de malaties previsibles. Es calcula que, cada quatre segons, perd la vida un nen o una nena per culpa de les malaties previsibles o per la manca d'aliments. El temps que has trigat en llegir la darrera frase...

El català i l'escocès asseguren que la lluita per assolir la Quarta Copa d'Europa pels dos equips serà ferotge però que, fora del camp, els dos equips estan units pels fils d'Unicef per vetllar pels nen@s més desfavorits del món i als que és més difícil arribar-hi.

Pep Guardiola i Alex Ferguson celebren que l'espectacle que donin a Londres, davant una audiència potencial de 100 milions d'espectadors serveixi, com a mínim, perquè molts nen@s puguin desconnectar, durant 90 minuts, de les seves preocupacions diàries en les quals , massa sovint, els hi va la vida. Saben, el català i l'escocès, que quan els focus de Wembley s'apaguin, la lluita per a la supervivència de milions de nens seguirà sent extrema, després del parèntesi de la final de la Champions.

Per això recorden que els dos equips col·laboren, de manera decisiva, a fer millors les condicions bàsiques de més 2,5 milions de nen@s a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada