"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 25 de maig del 2011

Mou es desfà de Valdano i ja només li queda Florentonto


Aquest dimarts a la tarda s'ha fet efectiu l'adéu de Jorge Valdano. Al final, l'argentí, que malgrat algunes sortides de to poc habituals sempre ha tingut un comportament força exemplar, no ha pogut aguantar més les ganes d'aglutinar poder i l'ambició de Mourinho.

El portuguès s'ha carregat la darrera baula d'elegància i educació que hi havia al Madrit. Ara, ja només queden els barroers. Mourinho es va desfent de tothom que li posa trabes. O et vens per un plat de llenties i fas el pena mentint com un polític (és a dir Karanka) o el de Setúbal et tortura, et fulmina i et liquida.

Veurem quan li costa a l'Ésser Superior la nova gracieta de Mourinho. Diuen que han pactat el comiat... però el cert és que a Valdano li quedaven dos anyets de contracte. Plega però s'endurà una bona picosada. I que vagi en compte l'Ésser Superior. Serà el proper objectiu de The Special Five? Jo sóc del Madrit i m'indigno!

PS1: I és que Mou és un mal enemic. Tenia entre cella i cella l'argentí que, des de les pàgines de Marca, el criticava quan entrenava el Chelsea i l'Inter. Els euros els van ajuntar però Mou no perdona. Tot va esclatar un 16 de gener de 2011 amb un empat a un a Almeria. El portuguès es queixava del gat i del gos i que volia un davanter i al terreny andalús va sortir sense cap referent en atac. En Benzemiau va ser a la banqueta molts minuts. Valdano es va atrevir a qüestionar-ho i va beure oli.

PS2: Aquest acomiadament demostra com és Florentonto i els demés individus del seu tarannà. Jorge Valdano sempre li va donar suport des de l'any 2000 aguantat tot tipus de crítiques i partint-se la cara pel constructor que encadenava projecte fracassat rere projecte fracassat. I així li ho paga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada