"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 28 de maig del 2011

La Quarta, a la butxaca col·lapsant el ManU

Ja sabem que el FC Barcelona de Pep Guardiola és el millor equip de futbol de la història, però els seus homes tenen una qualitat humana brutal. Tot l'equip ha cedit la capitania a Eric Abidal, que fa dos mesos l'operaven d'un tumor i avui ha jugat tots els minuts, per alçar la Quarta Copa d'Europa del FC Barcelona. La segona en tres anys i la tercera per a Valdés, Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i Piqué (dos amb el Barça i una amb el ManU el 2008).

Leo Messi s'ha coronat com el millor jugador d'un partit que el Barça ha dominat a partir del minut 12. L'argentí, que no va voler parlar durant les celebracions de la Lliga reservant-se per demà, prendrà la paraula al Camp Nou. Messi, Pedro i Villa (MVP) han estat els golejadors d'una nit de somni.

El matx ha començat complicat amb un ManU que s'ha buidat en la pressió i el Barça naufragava. 12 minuts ha necessitat el Barça per creuar la línia del mig camp: Els mateixos que ha trigat Sergi Busquets ha fer-se amo i senyor del mig del camp. A partir d'aquest instant, bufar i fer ampolles. Bufar i fer ampolles davant un enorme equip com els red devils que han desparegut del camp incapaços d'imposar-se al joc de Xavi (magistral) i d'Iniesta. We love futbol, resava el mosaic de la parròquia blaugrana a Wembley. I el Barça, gràcies al futbol, ha ensenyat al món que de teatre, res de res.

Pedro obria la llauna i Rooney empatava, en fora de joc Giggs, però el Barça no ha perdut la cara del partit en cap moment. A la represa, Messi (amb un xut que terrible que Van der Saar no s'esperava) i Villa col·locava el tercer a l'esquadra de l'holandès que abandona el futbol amb els mateixos anys que Guardiola. A la segona meitat, el ManU, el gran Manu, completament desactivat, només ha xutat dues vegades i cap entre els tres pals. Ha sigut un nou triomf d'un grup d'amics que es vesteixen de la mateixa manera per jugar a futbol i ser el millor equip de la història.

PS:
1.- Xavi, el gran cervell blaugrana, iguala el seu palmarès amb el del mític Frank Beckenbauer.
2.- Valdés, per primera vegada no ha estat clau en una final de la Champions.
3.- Piqué acaba d'anunciar al seu Twitter que tota la plantilla anirà demà al concert de Shakira.
4.- Cesc, emocionat al Twitter pel gest amb Abidal
5.- Sensacional detall del Barça fent el passadís al subcampió ManU. Com van fer a Roma.
6.- Enorme la pancarta de Wembley. Ho entens ja?. Dirigida a en Mou, és clar!
7.- Recordes Guardiola l'any passat? "Us en devem una. I aquests no fallen"
8.- Ferguson, amb 25 anys al ManU, diu que el Barça "és el millor equip al qual s'ha enfrontat mai"
9.- Genial Sílvia Barba (La1). "Sabeu com li diuen a la davantera del Barça de Messi, Villa i Pedro: VIP!". No, noia. MVP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada