"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 19 de maig del 2011

La sensacional proposta del PP de Martorell


En temps de crisi, en temps d'atur, en temps de descrèdit de la classe política, en temps de retallades, en temps en els quals s'ha de mirar molt i molt bé quina mena de despeses es fan amb l'erari públic... apareix en el PP de Martorell demanant en el ple de l'Ajuntament que el municipi del Baix Llobregat dediqui una plaça a la Roja. Toma! I, fins i tot, perden el temps i els diners en fer una penosa simulació de com quedaria el nyap.

Deixant al marge consideracions catalanistes, em sembla una autèntica presa de pèl. Tots els partits de Martorell (afortunadament i com era de prevuere) van votar en contra d'aquesta estupidesa supina que només vol espanyolitzar la campanya electoral i van deixar l'autor d'aquesta genial idea, Francesc Arpal, sol.

La resta de partits van titllar "d'acudit" la proposta del PP i des d'ICV es va ironitzar proposant que l'indret és passés a dir Plaza Roja. Arpal, tossut, argumentava que "quan sentiu la paraula Espanya o veieu la bandera espanyola ues agafen esgarrifances. Però al vostre carnet d'identitat hi posa Espanya. Us agradi o no".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada