"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 16 de maig del 2011

"No m'he allitat amb la xicota d'en Pau Gasol"


Als Estats Units, com a mínim pel que fa a la premsa, interessa més el culebrón Pau Gasol que no pas analitzar-se el perquè els Lakers han fet el pena en els play-off. Cert que el català no ha estat a l'altura (és evident) però culpar el de Sant Boi del ridícul em sembla desproporcionat. Ni que només jugués ell!

Sigui com sigui, el presumpte embolic de faldilles es va embolicant. Fins ara se sabia que Vanesa Bryant hauria trucat Sílvia López per comunicar-li quelcom que, teòricament i presumpte, va acabar amb la relació de Pau Gasol. Després, el català dels Lakers s'hauria encarat amb Kobe i les relacions s'haurien refredat.

Parò Ai las! Ara tenim un tercer convidat. Una tercera persona s'afegeix a la festa. És en Shannon Brown, reserva dels de propora i groc. Quan potser el millor hauria estat fer un mutis i a la gàbia i no donar publicitat al tema, el jugador escriu en el seu twitter que "no m'he allitat amb la dona (xicota) d'en Pau". "És el primer i últim cop que parlo del tema". Vinga! En Shannon, que volia apagar un foc amb benzina, confirma que hi ha hagut terceres persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada