"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 14 de juliol del 2011

El Barça Regal omple un cistell de carbasses gregues


Mentre el FC Barcelona Regal manté un ull posat en la situació de l'NBA amb el tancament patronal de la millor Lliga de bàsquet del món, el club blaugrana ha intentat sondejar el mercat grec, amb enormes problemes econòmics en els seus clubs grans, per mirar d'endur-se al Palau jugadors de gran nivell. Així, els tentacles de Joan Creus s'han acostat a diferents jugadors molt interessants però no s'ha pogut competir amb els diners que han posat sobre la taula conjunts com el Milano Armani Jeans de Sergio Scariolo o el CSKA de Moscou.

El jugador grec que més a prop va ser de vestir la samarreta blaugrana va ser l'ala-pivot Antonis Fotsis (exNBA i exReial Madrid) però el conjunt de la Lega del seleccionador estatal va barrar el pas a una operació que semblava pràcticament lligada. El conjunt de Milà, per cert, també s'ha endut Omar Cook, un base que agradava molt i molt al Barça Regal.

També es va temptejar Milos Teodosic. El fenomenal base serbi, que juga a l'Olimpiakòs del Pireu, també estava disposat a sortir del bàsquet hel·lè. El jugador, però, té un sou prohibitiu i a l'abast de molt poques butxaques. Tant és així que el genial director de joc jugarà al CSKA. El conjunt de Moscou ha estat capaç d'afrontar la seva enorme clàusula (pop d'1,5 milions) i oferir-li gairebé quatre milions per dues temporades.

Amb el no de Teodosic es va seguir treballant el bàsquet grec. L'home triat era el base Vassilis Spanoulis però, un cop més, no hi ha hagut res a fer. El base hel·lè, que destaca pel seu letal tir, sembla disposat a seguir un any més a Olimpiakòs tot i que sembla que, per la crisis, veuria reduïda la seva alta fitxa.

Però el Regal Barça segueix pendent de Grècia i podria mirar d'apostar pel pivot estatunidenc Mike Batiste, del Panathinaikòs, que és un dels millors homes interiors que juguen a Europa i que destaca pel seu poderós bloqueig i continuació.

1 comentari:

  1. Llastima, doncs: l' Spanoulis aquest es bonissim i potser hauria marcat una epoca al Palau

    ResponElimina