"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 13 de juliol del 2011

Marc Gasol ha d'estar emprenyat com una mona amb el Menorca Bàsquet


Hi ha coses amb les quals no es juga i el responsable de premsa del Menorca Bàsquet se li hauria caure la cara de vergonya. Resulta que Marc Gasol, que com cada any és de vacances a Menorca, està entrenant al pavelló del conjunt de la LEB Or. Magnífica sintonia entre uns i altres. Pels matins, el capità dels Grizzlies gaudeix de la platja i per la tarda, després de la migdiada, treballa amb el seu preparador Chus Escosa. Una història d'amor que va quallar,a quest dimarts, amb el president Benito reynés anomenant el gegant de Sant Boi soci d'honor i regalant-li una samarreta del conjunt illenc amb el seu dorsal 32. Quin és el problema, doncs? Hores després, el twitter oficial del club anunciava que el català jugaria amb el Menorca Bàsquet mentre no s'acalrís el tancament patronal de l'NBA. Hi coses amb les quals no es juga, nois! No és moment de fer brometes per guanyar seguidors...


3 comentaris:

  1. De veritat, me agradaria que sa gent tingues un poc mes de sentit del humor. Se va fer una entrevista a Marc i se li va demanar si, en cas de que el problema de sa NBA no es soluciones, si vindria a jugar am el Menorca Basquet, i sa broma va seguir. Si se miran be es tweets se pot veure que a un se diu que "jugara amb el Menorca Basquet" i seguidament unaltre tweet que posa "de sa ail.lusio a sa realitat" i du que en Marc ha estat nombrat soci d'honor.
    Crec que no hi ha que treure ses coses de contexte!

    ResponElimina
  2. He esborrat un comentari perquè no mantenia el respecte que exigeixo.
    La meva opinió és que un twitter oficial com el d'un club de la seriositat del Menorca no es pot permetre aquestes tonteries. Què passaria si el Barça anunciés, en aquesta plataforma, que fitxa Bryant i després és una broma??

    ResponElimina
  3. Que paleta que es la gente dios mio! Como te puedes creer eso? Es como si pone que Kobe Bryant ficha por el mallorca si se mantiene el lockout, tu te lo creerías? Seguro que si.

    ResponElimina