"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 12 de juliol del 2011

Pep Guardiola, al costat d'Òmnium Cultural


L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, es va desplaçar, aquest dilluns, a l'acte de celebració del primer mig segle de vida d'Òmnium Cultural que es va celebrar a l'Auditori de la capital catalana. Entitat, per cert, de la qual n'és soci des de 1993.

Muriel Casals, la presidenta, ha fet un discurs centrat en la independència cultural i fiscal i el dret a decidir ara que tot just fa una any de la gran manifestació de 2010. Òmnium proposa crear un compte corrent en el qual els catalans podrien dipositar-hi els impostos i que no es lliuraria a l'Estat fins que que el nostre país no aconsegueixi recaptar i administrar els impostos. En el 50è aniversari, s'ha aprofitat per recordar que les consultes sobiranistes no han acabat i s'ha recordat que, segons el darrer baròmetre de la Generalitat, un 43% dels catalans ja són partidaris de la independència. Guardiola va aplaudir fervorosament les proclames d'un acte emotiu que va acabar amb crits d'independència i amb la gran pancarta de la manifestació del 10-J presidint l'aniversari.

Un cop Pep Guardiola deixi la presidència del Barça (a la qual accedirà tard o d'hora) hauria d'afrontar el salt a la Generalitat?

2 comentaris:

  1. Ostres pobre Pep: la que li caura quan la caverna se n' enteri !!! Acabara el sandro rossell demanant disuclpes en nom seu, ja ho veureu

    ResponElimina
  2. Carai, si fan 50 anys vol dir que es van fundar sota l' anterior regim. Llavors, o no son tant catalanistes, o Franco no era tant anti - catala, o estaven en la clandestinitat

    ResponElimina