"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 29 de novembre del 2010

5-0 El Madrit gairebé empata! (Humor?)


Com deia el gran Montes... Por qué todos los jugones sonríen igual?

El més trist? Que ningú ha entès el sentit de l'humor de CR7: "A veure si ens en fan vuit el dilluns". Sens dubte, el Reial Madrit ha merescut endur-se, com a mínim, un punt del Camp Nou després de realitzar un enorme partit contra un FC Barcelona que ha estat desdibuixat, desconcentrat i provocant continuament el rival, ja que els de Guardiola no podien aturar l'allau de joc blanc. Han hagut d'abraçar lo criminal ja que no podien aturar els madrilenys por lo civil.

Els de Mourinho han dominat a plaer i, fins i tot, han aconseguit fer dues passades seguides en una ocasió. Cristiano Ronaldo, sens dubte el millor jugador del món, ha estat el millor futbolista del Reial Madrit, que ha estat ben a punt d'empatar gràcies a un xut del portuguès des de 712 metres. Xavi, el pitjor jugador de la història que no sé com algú pot dir que es mereix la Pilota d'Or, no ha estat a l'alçada. Molt lluny ha estat el de Terrassa de la qualitat ensenyada per homes com Marcelo, Özil, Sergio Ramos o Benzema que ha tingut la sang freda de jugar caminant tot el partit. I què?

El Reial Madrit ha tingut la pilota controlada, en tot moment, i els blaugrana han anat al darrera tota l'estona. Sort que Gerard Piqué ha tingut pietat de Víctor Valdés lesionant l'espatlla del porter català per tal que el de Gavà pogués sortir a la foto. Pèssim el comportament de Messi impactant amb el nas contra el braç de Carvalho. Molta mala baba la de l'argentí que ha vist una groga justa. Pitjor exemple ha estat el de Puyol que ha posat el coll a les urpes de Sergio Ramos que, injustament, ha vist la vermella. L'andalús, a qui hores d'ara li deuen estar explicant el què ha passat a la gespa, ha intentat estovar Xavi (per evitar que l'egarenc passés fred en una nit gèlida al Camp Nou) i ha convidat amablement Tito Vilanova a anar a sopar amb ell al túnel de vestidors. Incomprensiblement, el segon de Guardiola no ha acceptat el tiberi.

Iturralde ha tingut un pèsim comportament, ja que no ha allargat el partit just quan el Reial Madrit tenia l'empat a fregar. Però és clar, què es pot esperar d'un FC Barcelona que té el mal exemple de Pep Guardiola. El de Santpedor ha menystingut la primera norma del futbol que diu que un entrenador està obligat a donar la pilota de manera immediata al rival per tal que pugui treure immediatament de banda. CR7, que segueix golejant contra el Barça i contra els equips importants, li ha recordat amablement al tècnic català que això no són maneres.

Ha quedat ben clar que, avui, el Reial Madrit i el seu futbol de saló, intens i solidari és a anys llum del pobre, trist i garrepa joc blaugrana.

1 comentari:

  1. Només vull dir una cosa ... patètica la retransmissió pel Canal+ ... el Carlos Martinez & Robinson haurien de tenir en compte que el primer són els clients ... i que també deuen tenir espectadors del Barça!!!

    ResponElimina