"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 15 de març del 2011

Una jugadora de la WNBA creu que el tsunami és un càstic per Pearl Harbor


L'estupidesa de la gent no té fronteres. I la base estatunidenca Cappie Pondexter n'ha donat un bon exemple al seu Twitter. La jugadora de la WNBA ha deixat anar que el terratrèmol del Japó (que ha sacsejat el país quatre metres cap a l'Oest; una distància semblant a la que hi ha des de la línia de tirs lliures a la cistella) no és res més que un "càstic diví" per l'atac japonès al port de Pearl harbor durant la Segona Guerra Mundial. “Déu es va cansar de la manera com ells van tractar la seva pròpia gent al seu propi país. No sé, nois, Ell no s'equivoca”, va escriure la jugadora de les New York Liberty. “Ells van fer Pearl Harbor, així que no es podia esperar menys”, va continuar. Pondexter, que en tot moment ha fet servir el terme despectiu jap, ja ha demanat disculpes i bla, bla, bla...

2 comentaris:

  1. ja ho deia Einstein: Només hi ha dues coses infinites, l'univers i la estupidesa humana.... i no estic segur de la primera.

    ResponElimina
  2. Sí, és clar i aquesta iluminati .. no se'n recorda de qui va tirar les bombes, no? de Iwo jima i Nagasaki??? de veritat que hi ha gent molt ostiable!!!!

    ResponElimina