"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 4 de juliol del 2011

L'Hèrcules no el fitxa per ser fill d'un etarra!


Creus que és una decisió justa? De tal palo, tal astilla? Són els fills culpables dels pecats del pare? El determinisme social fa dècades que està enterrat!

L'Hèrcules ha anunciat que no fitxarà el porter de la Reial Societat Eñaut Zubikarai perquè son pare, Cándido, és al presó per haver matat dos guàrdies civils, per haver col·laborat en l'escamot Eibar i per haver matat el propietari d'un bar que, segons Cándido, era un traficant de drogues. El pare del futbolista és a la presó alacantina de Fontcalent (casualitat?) on compleix condemna des de 1989 i sortirà en llibertat el proper mes d'octubre. El porter que el conjunt alacantí no fitxarà per jugar a Segona va signar, fa uns mesos, un manifest a favor de l'acostament dels presos d'ETA al País Basc juntament amb vuit jugadors més de la Reial...

Eñaut, que va veure com son pare era detingut quan només tenia cinc anys, ha pres part en algun acte de suport als presos d'ETA. De fet, va assistir a un concert, ara fa dos anys, amb una foto el seu pare. Sa mare, Make Goñi, formava part de l'escamot Eibar.

2 comentaris:

  1. "De tal palo tal astilla" no és un refrany que es cumpleixi sempre, així que per aquest motiu no sería gens just, però dius que aquest noi ha anat a concerts etc... És a dir, s'ha posicionat, llavors crec que l'Hercules si és lliure de fitxar-lo o no, de poder decidir si vol tenir a l'equip un jugador amb ideologies X o no.
    Per cert, visita el meu blog http://gabigs11.blogspot.com

    ResponElimina
  2. En canvi.... el Llevant tenia el Salva Ballesta, un declarat franquista. Certament m'espanta que ser feixista estigui més ben vist que anar a un concert a favor de l'acostament dels presos d'ETA.

    ResponElimina