"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 7 de juliol del 2011

Mendes, feliç d'haver enCoentrao Mourinho després de vendre-li 12 tius


Jorge Mendes és un representant portuguès que sembla que treballi única i exclusivament per a Mourinho. Si al tècnic del Reial Madrit li feia nosa alguna per fer els seus tripijocs a l'hora de fitxar gent de la cartera de Mendes era Valdano. Amb l'argentí fora de joc, The Special Five ja pot fer i desfer el que li doni la gana. Mendes anirà venent, el Madrid anirà comprant i si cau alguna comissioneta per a l'entrenador, doncs mira què bé.

L'amic Mendes és el representant de Mourinho, Cristiano Ronaldo, Di María, Ricardo Carvalho, Pepe i del darrer en arribar, Fabio Coentrao. Total, l'Ésser Superior s'ha gastat 230 milions en comprar el catàleg de l'agent portuguès. Monopoli? Casualitat? Màfia? I això sense comptar que el fitxatge de Pepe pel Reial Madrid (35 milions d'euros per un desconegut destraler del Porto) ha estat investigat per presumptes irregularitat per part de la fiscalia lusitana sense que s'hagi acabat d'aclarir mai.

Quan Mou era al Chelsea, l'amic Mendes va endosar als blues Peter Cech, Ricardo Carvalho, paolo Ferreira, Tiago i Maniche. Quan Mou va ser a l'Inter, el tècnic de Setúbalva aconseguir que els nerazzurri incorporèssin l'exblaugrana Thiago i Ricardo Quaresma, tots homes de Mendes.

La història de Mendes
Es veu que aquest representant, amou de l'empresa Gestifute amb més de 30 treballadors, va començar sent un jugador de futbol discret que feia el que podia en el Vianense. Com va veure que xutar la piloteta no li anava massa bé, va comprar les tanques publicitàries del modest camp, va muntar videoclubs i discoteques i en el món de la nit va conèixer el porter Nuno que va endosar al Depor l'any 1997.

Segur del que vol, Mendes no va tenir cap problema en fer-li una cara nova en un aeroport a l'agent portuguès més famós del moment: el José Veiga que duia Luis Figo. A partir de les trompades, es va fer un simbòlic relleu en el futbol lusità. Mendes anava guanyant importància, prenia jugadors a altres representants, el seu compte corrent s'anava farcint i va conèixer Mou.

1 comentari: