"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 18 de maig del 2010

Nash i Mourinho: topada de trens



L'amic Mourinho segueix fent amics i encaixant molt malament les crítiques. El base canadenc dels Suns, Steve Nash (que s'ha confessat un enamorat del futbol, del Tottenham i del joc del Barça de Guardiola) va criticar l'eliminació dels blaugrana a les semifinals de la Champions a mans de l'Inter. En el seu twitter, el canadenc (nascut a Sud-àfrica) proposava al portugués una alineació per jugar contra el Bayern la gran final de la Champions League del 22 de maig al Bernabéu. El crac de l'NBA ironitzava proposant al portuguès un 11 format per íntegrament per porters. Concretament: "Butt, Yashin, Banks, Zoff, Maier, Tomaszewski, Zubizarreta, Schmeichel, Clemens, Higuita i Chilavert".

Mourinho li ha contestat al base dels Suns que "no en té ni idea de futbol" oblidant la gran tradició que hi ha a la família Nash en aquest esport. El seu pare jugava a Sud-àfrica de manera professional, fins que va endur-se la família al Canadà perquè els seus fills no visquèssin al ritme de l'apartheid, i el seu germà ha estat més de 30 vegades internacional pel Canadà. Mou no ha paït les crítiques de Nash al partit plantejat per ell al Camp Nou reclamant "el mèrit" dels seus nerazzurri i recordant que ell "no és un entrenador defensiu, sinó que busca l'equilibri en tot moment. Per sort, "Nash juga a bàsquet".

El canadenc, que sempre s'ha mostrat admirador d'Henry, Xavi, Iniesta, Bojan i Messi, organitza un campus de futbol a Nova York cada estiu, posa diners a la lliga femenina estatunidenca de soccer (molt potent) i té accions dels Vancouver Whitecaps que, l'any vinent, jugaran a l'MLS. Quan ha pogut, Nash ha seguit els entrenaments del Barça en directe, convidat per un Henry amb qui hi té una gran amistat "sobretot, des de que va deixar l'Arsenal".

2 comentaris:

  1. Quin gran entrenador es en "Mou", però quin grapat de complexes se li endevinen en les seves paraules, cada cop que parla...per què, al cap i la fi, em plantejo: es feliç en "Jouse"? A mi no m’ho sembla, al contrari, dona l' impressió de ser una persona ressentida, enfadada amb la resta de mortals, com si li debéssim quelcom que no va tindre de petit.

    ResponElimina
  2. Mou: un provocador nat a qui no li agrada que el provoquin.

    PEQUEÑO HERMANO

    ResponElimina