"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 5 de maig del 2010

Quantes taronges poses en el teu suc?

Lamar Odom és el que a l'NBA anomenen el sisè home dels Lakers. Un sisè home és aquell que, normalment, es converteix en el primer canvi de l'entrenador o aquell membre de la banqueta que juga més minuts i amb millor rendiment. Odom, doncs, és un jugador de raça negra amb pinta de presoner sorrut d'una pel·lícula de Hollywood que acaba sent el millor amic del protagonista (blanc, of course), tot i que no comencen massa bé la seva relació entre reixes. Òbviament, acaba morint a la cel·la a poques escenes del final del film. Normalment qpunyalat a les dutxes. Odom, totalment alié a aquest retrat que li acabo de dedicar, tenia un mal vici. Estava enganxat a les llaminadures (les chuches de tota la vida, vaja) i n'era capaç d'ingerir més d'un quilo i mig al dia. Amb l'arribada de Ron Artest als Lakers (una mena de pit-bull defensiu més per l'aspecte físic que li ha donat la Mare Naturalesa que no pas pel seu rendiment a la pista), l'ex dels Rockets de Houston aterrava al vestidor de l'Staples Center per trobar-se amb un Odom amb el qual havien estat amics d'infantesa i adolescència. Artest estava indignat amb les llaminadures que es menjava Odom i li va donar un consell. El va animar a substituir les porqueries ensucrades per taronges. Artest, curiosament, apostava per la vida sana sense ser-ne el més indicat, ja que a la seva taquilla del vestidor no hi faltavaa una petaca amb licor i, segons ell mateix va insinuar, en feia uns glopets al descans. Odom, però, va fer cas a Ron-Ron i va deixar les chuches. Radicalment i d'un dia per l'altre. Odom, però, sembla no tenir mesura per les coses ja que per fer els sucs que es beu necessita... 20 taronges!. 20 taronges i molta paciència per exprimir-les. Desconec si passa el suc per un colador però el bo d'Odom segur que no s'encostiparà pas. Per cert... algú sap si un excés de vitamina C fa saltar la màquina antidòping?

3 comentaris:

  1. No fan saltar la màquina antidòping, però el paio es passarà el dia cagant, segur.

    ResponElimina
  2. taronges a banda, un home vital en l'anell de la temporada passada i no sempre reconegut. semblava que amb ron artest ha perdut cert protagonisme anotador però per mi, un dels homes que sempre necessita tot equip guanyador.

    ResponElimina
  3. Doncs jo no sabia qui eren ni el Ron Artest ni el Lamar Odom (és ben sabut que l'esport no és "lo" meu), però m'encanta saber de curiositats. Crec que aquest blog m'agradarà...

    ResponElimina