"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 10 d’agost del 2010

Com es dirà el germà de'n Barça Beeckman?


Foto: fcbarcelona.cat

En el web del Barça s'informa d'un cas únic en el món. A la ciutat belga de Niuwerkerken, a una hora en cotxe de Brusel·les, hi ha un nen que és a punt de fer quatre mesos i que es diu Barça. Barça Beeckman. El club blaugrana assegura que no tenia constància de cap cas semblant. Es veu que el pare, estudiant d'arquitectura i que juga en aquest modest equip de futbol, i la seva mare que és infermera són uns malalts del Barça. De fet, tenien clar que si el nadó resultava ser nena (no volien saber el sexe del bebè) es diria Lona.

Però no estaven d'acord amb el nom masculí. De cop, una nit i veient un matx dels de Pep Guardiola per la TV van decidir que el seu fill es diria Barça. Avui, han de donar explicacions quan els hi diuen pel carrer... ui, quin nen més mono. Com es diu?. La família dels Beeckman ja s'hi ha acostumat però, de bon començament, els va costar. Ja veig un equip de TV3, amb en Canut al capdavant, cap a Brusel·les per fer un ampli reportatge.

Però, és clar, tenim un problema. Els joves pares belgues ja han cremat les naus. I si en Barça té un germanet? Com li posarem? Messi? Hleb? Guardiola? Campnou? Arístides Mallol? Tantsevald'onvenim? Amb lu bonic que hagués estat que l'expresident Joan Laporta hagués complert amb la promesa electoral amb la qual va guanyar les eleccions de 2003. Beckham Beeckman. Buf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada