"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 13 d’agost del 2010

El Jefecito, peça fonamental per a Guardiola


Des de l'Argentina, situen el Jefecito Mascherano al FC Barcelona. Per fi. Ja era hora! M'encanta aquest home. Hi ha diferents raons que em fan creure que el rumor pot ser cert. Primer, que l'argentí ja no sap com dir que vol vestir de blaugrana, segon que ja s'ha acomiadat, indirectament, de l'afició del Liverpool, tercer que els reds ja han fitxat el seu recanvi (el danès Poulsen), quarta que ens traurem del damunt Hleb que marxaria en direcció Anfield, cinquena que és l'home que necessitem. Sisena: crec que el migcampista està tip de Rafa Benítez que se'l vol endur a l'Inter. Arribaria a canvi de 15 milions d'euros i el bielorús i Pep Guardiola ja faria dies que hauria donat el seu OK a l'operació. El capità de l'albiceleste seria el tercer gran fitxatge després dels de Villa i Adriano.

Ja vaig dir que Zeks no era necessari aquesta temporada. Amb la marxa del gran, enorme, Touré Yayá es necessitava un migcentre defensiu amb les garanties suficents per substituir la brutal feina que feia l'ivorià i donar un xic d'alè a Sergi Busquets. Insisteixo en què el Barça, si qualla l'opció Mascherano, només li quedaria per cobrir un lateral dret i un davanter centre de garanties entenent que el Guaje jugarà per l'esquerra.

Mascherano, que de tant en tant marca algún gol, és un prodigi físic, sacrificat, no treu malament la pilota i gairebé mai arriba tard al tall. Té un acceptable cacau des de fora de l'àrea i li sobren cor i caràcter. És una autèntic líder dins i fora dels terrenys de joc i és íntim d'un Messi amb qui els uneix el mateix perfil de caràcter. Només una cosa, el Jefecito, a vegades massa contundent en les seves entrades, haurà de vigilar ja que les entrades a la Lliga espanyola no es mesuren igual que a la Premier per part dels àrbitres.

Per què li diuen Jefecito?
El capità de la selecció argentina va jugar per River. Amb els Millonaries va heretar el número (5) i el malnom del jugador a qui rellevava, el Jefe Leonardo Rubén Astrada. Va complir amb escreix amb el conjunt de Bs As.

1 comentari:

  1. totalment d' acord. el jefesito mascherano es un mega grack

    ResponElimina