"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 13 d’agost del 2010

Del Mundial Homeless al ManU


Hi ha diferents competicions esportives, com a mínim, curioses. La lliga vaticana de futbol, les olimpiades gais, el mundial de futbol de sense sostre... Quan et dius Alex Ferguson, quan ho has guanyat tot amb els red devils, quan t'han fet sir i quan portes més anys que les portes de les piràmides al Teatre dels Somnis et pots permetre alguna extravagància de tant en tant.

L'escocès ha incorporat el davanter portuguès Tiago Manuel Dias Correia, conegut com a Bebe, que arriba al Manchester United procedent del Vitoria Guimaraes de la lliga lusitana. Es desconeix el que ha costat la incorporació del jove de 20 anys. La història d'aquest xicot és curiosa. Va créixer als carrers de Lisboa, va viure en un orfelinat i va ser un rodamón que va arribar a formar part de la selecció portguesa en el Mundial de Homeless de 2008. La persona que sap menys de futbol del món, Carlos Queiroz, ha recomanat el fitxatge a Ferguson de qui en va ser ajudant.

Bebe va signar per cinc anys amb el Vitoria i només set setmanes després ha fet les maletes cap a un dels equips més poderoso de la terra. Si Ferguson l'encerta, serà un geni. Sinó, li plouran les crítiques. Realment, la vida pot canviar en un instant. Veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada