"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 10 d’agost del 2010

Apostes?


Fem apostes. Vinga!
1.- Quants cops creus que el francès Eric Abidal haurà d'explicar com fa ell el Ramadà? El jugador del FC Barcelona crec que ja ho ha dit un centenar de vegades per activa i per passiva. Però, un any més, s'acosta el mes més important pels musulmans (Abidal, com Ribéry, ho és per via vaginal. És a dir estan casats amb dones de l'Islam) i arrencarà dimecres o dijous depenent de la lluna. És clar, caurà en ple agost, amb altes temperatures i amb el kenyata de pretemporada. Tornarà a dir que ell ho fa els dies de descans o quan acaba el calendari de competicions? Que ell i Keita tenen un seguiment especial per part dels metges del Barça?
2.- Quantes lesions musculars acumularà De la Peña? Sempre he defensat la màgia del migcampista de l'Espanyol... però mai el voldria al meu equip. Des que vesteix la samarreta blanc-i-blava encadena lesió muscular rere lesió muscular. Quants partits seguits jugarà? Quan es lesionarà?
3.- Quan trigarà el Bernabéu a xiular Kaká? Fixa't que no pregunto si el xiularan sinó quan ho faran. El brasiler no ha arrelat a Madrid i, juntament amb Ibra, van ser les grans apostes decebedores de la temporada passada. I... seguint amb el Madrit. Quants autogols es marcarà Albiol?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada